Rady od Hany pri výbere candy baru

Aký počet koláčov potrebujem ?

Koľko bude hosti na svadbe? Aký typ koláčov preferujete? Budú k dispozícii aj iné zákusky ? Tieto otázky sú dôležité pri určovaní množstva koláčov potrebných na svadbu. Všeobecne sa odporúča počítať s približne 4 až 5 kúskami dezertov na osobu, ale množstvo sa môže líšiť v závislosti od preferencií hostí a ďalších faktorov. Odporúčame sa Vám preto poradiť s profesionálnym cukrárom, ktorý vám môže pomôcť určiť presné množstvo koláčov potrebných pre vašu svadbu na základe vašich potrieb a preferencií.

Aký veľký candy bar mám zvoliť, ak chcem aj tradičné zákusky ?

Veľkosť candy baru závisí od počtu hostí na svadbe a od toho, koľko rôznych druhov sladkostí a tradičných zákuskov chcete ponúknuť. Ak plánujete mať aj tradičné zákusky je dôležité zohľadniť aj to, koľko kusov zákuskov by malo byť k dispozícii. Pre približné odhady, zvyčajne sa odporúča počítať s približne 3-4ks dezertami a 2-3ks tradičných zákuskov na každého hosťa. Toto množstvo by malo byť postačujúce na to, aby hostia mali dosť koláčov na výber, ale zároveň nie príliš veľké, aby sa zabránilo plytvaniu. Každý z nami ponúkaných balíkov je prispôsobený na možnosť, že budete mať aj iné zákusky. Preto nie je vhodné balíčky poddimenzovať, aby nedošlo k nedostatku dezertov a rýchlemu vyčerpaniu candy baru.

Čo obsahuje balík candy baru ? Je možné si vybrať dezerty ?

Nami ponúkané balíky už nastavujeme individuálne podľa veľkosti, počtu hostí, miesta konania a taktiež počasia. Preto je najvhodnejšie si nechať nakombinovať dezerty priamo od nás. Každopádne máte možnosť tento výber pozmeniť, a to špecifikovaním dezertov, ktoré by ste radi chceli alebo opačne nechceli vo Vašom candy bare. Väčšinou náš balík obsahuje približne 15 druhov dezertov. Candy bar neobsahuje žiadne tradičné zákusky.

Pre koho je candy bar vhodný?

Candy bar na svadbe je vhodný úplne pre každého. Tento trend sa stal veľmi populárnym medzi mladými pármi, pretože candy bar je moderný spôsob, ako ponúknuť hosťom niečo sladké počas oslavy a zároveň urobiť niečo iné a originálne. Taktiež dáva možnosť si vybrať a kombinovať rôzne dezerty podľa svojho vlastného vkusu. Okrem toho môže candy bar pridať vizuálny prvok k svadobnému dekoru a vytvoriť výrazný bod záujmu pre hostí.

Candy bar 1

Náš Instagram