Riešenie svadieb v najbližšom období (COVID-19)

Svadba v najbližšom období. Čo robiť ?

Máte naplánovanú svadbu v najbližšom období 1-2 mesiacov? Nestrácajte nádej, najlogickejší je presun termínu. Ak ste celý život túžili po svadbe, presuňte ju na iný vhodnejší termín. V letných mesiacoch sa určite nájdu voľné termíny alebo je riešením aj netradičný svadobný deň. Čo tak svadba v pracovný deň ako je piatok alebo štvrtok ? Uvidíte, že všetko sa dá a ťažká doba nás naučí prispôsobiť sa aj atypickým riešeniam.

Svadba blog 2

Presun dodávateľov

Milé nevesty, určite už začínate riešiť čo s najbližšími svadobnými termínmi, hlavne v týchto mesiacoch. Ako sme už spomínali vyššie najlepšie vychádza presun vašej svadby. Určite sa nebojte kontaktovať svojich dodávateľov ktorý Vám s určitosťou vyjdú v ústrety. Najlepšie je si určiť viacero termínov a snažiť sa zladiť Vami vybraných dodávateľov na jeden najvhodnejší deň. Je možnosť, že sa Vám nepodarí presunúť všetko ako by ste chceli ale aj to je úspech.

Svadba v inom období

Predstavte si všade opadané lístie alebo jemnú pokrývku snehu. Na každom ročnom období je niečo krásne a čarovné. Kto povedal, že svadba nemôže byť aj v tomto ročnom období ? Nie je to možno pre Vás ideálne obdobie, ale povedzme si pravdu čo v živote ideálne je ? Znakom lásky sú aj takéto ťažké dni, ktoré Vás učia riešiť problémy už hneď od prvého momentu Vašej spoločnej životnej cesty. Veď predsa aj príslovie vraví : ,,Padajúci sneh, do manželstva požehnanie a smiech“.

Blog Svadba 3

Odkaz naším zákazníkom

Našim dlhodobým cieľom bolo uberať starosti každej nevestičke, ktorá sa na naše služby obrátila. Rovnako je tomu aj teraz, len potrebujeme od každej z Vás aby ste nám dali na výber viacero možností prípadných termínov. Naše kapacity boli už aj pred touto situáciou pomerne vyťažené. Ak sa chystáte o presun objednávky kontaktujte nás prosím medzi prvými, aby sme boli schopní Vám už vopred overiť dostupnosť termínu. Ak nám dáte k dispozícii už iba jeden Vami volený termín je pravdepodobnosť, že už budeme na niektorú časť Vašej objednávky vyťažení. Samozrejme to nie je pravidlom a to hlavne v zimnom období, kde je náš kalendár ešte nepopísaný.

Čo so zálohovou platbou ?

Určite ste si povedali, čo s našou zaplatenou zálohou ?

  1. Možnosť : V prípade presunu Vašej objednávky na termín ktorý máme ešte voľný sa zálohová platba presúva spolu s objednávkou.

  2. Možnosť : V prípade, ak nám zákazníci predložia iba jeden termín, ktorý už budeme mať bohužiaľ obsadení. V takomto prípade Vám zálohu vykompenzujeme voucherom vo výške zálohy na budúci nákup u nás.

  3. Možnosť : V prípade, ak nebudeme schopní vyhovieť viac ako jednému termínu, sa bude zálohová platba 100% refundovať.

Veríme, že toto neľahké obdobie spoločnými silami zvládneme.

Tím Hana Cakes

Náš Instagram